Monday, 31 October 2011

ahh..baru nmpak muka..

Saja galak aku nak post..
Tngok pict pon akaq kucing galak..haha
Boring terlampau dah ni..hehe
Kawan jgn la sangka saya diam,
Saya tidak memerhati..
Xpa2..Kita simpan bnyak2..
Ada masa kita share lah k.. 
Itu sahaja untuk gari ini..
Sekian !!

Tuesday, 3 May 2011

im back!!

Salam semuanya..hehe
This week x taw la napa awesome gila hidup..
Mungkin puas dapat tngok show idola (Jonforeman-Switchfoot) live kot..hehe
Awalnya penat aku pujuk sorang kawan2 aku pon x paham aku..
Semua pakat x mau pi..Paham2 lah..haha
Tp nasib baik last minit ada kawan cuti 1 minggu then dia pon nak pg..
Aku trima kasih gila kat dia..
Kami amik bas 29/april sampai kL..nak tggu pagi lepak chill dlu mcd pudu 2 orang kami..haha
Sambil bg panas keadaan..Then kami Terus menuju ke rumah abang beliau di Shamelin..
Pas 2 kan x payah crta..sat g lagi pnjang..hehe
Esok 2 kami pi beli ticket..last minit gila beli ticket nasib baik ada lagi..
kemudian kami pi lepak2 kL sat..Pas tu balik..hafal lagu Switchfoot gila2 dlu..hehe
esoknya......Kami bergerak ke KL ngan x taw tempat event 2 and naik moto x da roadtax haha..
Sampai dengan basah kuyup kl hujan..haha..x pa..
semangat..Jumpa plak kawan baru haha..nak taw sapa kawan? Rujuk lampiran jap g taw..haha
Masuk ja dalam hall tu tngok BUSCO dah open the stage..Awesome jugak gang2 Busco ni..lagi?
Switchfoot masuk..aku teruih tergamam kot..Opening lagu the sound plak..haha
Sumpah show terbaik bagi aku..depa pon aprct gila..x larat nak crita panjang sngt ni.haha..
korg tngok la lampiran pejabat polis Kuala Kedah ni..hehe

Kawan Baru..haha..Lan(vocal)
Macam Promote Depa la Plak..haha


Twitter Update From Switchfoot !!

Twitter Update From JonForeman

 Twitter Update From DrewSwitchfoot

Up Close With Switchfoot 2011

Sunday, 3 April 2011

Switchfoot Live In Malaysia 2011 !!!

Aku Dok Berangan Pi Singapore Segala..At Last Aku Terjumpa Ini..haha
Lega Gila Terus Aku Call Sorang Hamba Allah Ni Mintak Tngok Ticket Kat Aku..
Selamat Harta Ismet Ulam Raja !! hahah
Excited Teruk Dah Ni..


About Switchfoot:
Switchfoot – comprising Jon Foreman (vocals/guitar), Tim Foreman (bass), Chad Butler (drums), Jerome Fontamillas (keys/guitar) and Drew Shirley (guitar) – has sold over 4.4 million albums in its career. Founded in San Diego, CA in 1996, Switchfoot released three independent records before its breakthrough album, 2003’s The Beautiful Letdown, which was certified multi-Platinum. Each of the band’s subsequent studio albums – 2005’s Nothing Is Sound, 2006’s Oh! Gravity and 2009’s Hello Hurricane – debuted in the Top 20 of The Billboard 200 and elicited critical acclaim. The Best Yet, the group’s first-ever greatest hits collection, was released in November of 2008. Switchfoot has been touring extensively in support of Hello Hurricane and has recently appeared on “The Tonight Show with Jay Leno,” “The Tonight Show with Conan O’Brien,” “The Late Late Show with Craig Ferguson,” “Late Night With Jimmy Fallon,” and “Jimmy Kimmel Live.” In addition to StandUp For Kids, the band has partnered with Habitat for Humanity, the ONE Campaign, To Write Love on Her Arms and numerous other charities.

Ticket Prices:
Intimate Zone: RM163
Rock Out Zone: RM133
Chill Out Zone: RM93
*10% Early Birds discounts from 1st-5th April. Hurry, LIMITED tickets only!
**Tickets can be purchased at AirAsiaRedTix/Rock Corner/Victoria Music Outlets


Monday, 28 March 2011

Nak Atau Dak !!

Selongkaq-selongkaq tadi aku terjumpa satu benda ni..
Kalau kawan rasa setuju kita nak usaha dari la bg sampai..
Tengok sendiri kalau rasa ok inform..
Kita Go !! 

Friday, 18 March 2011

Fu+kin Perfect !!

Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, missundaztood
Miss "no way it's all good"
It didn't slow me down
Always second guessing
Look, I'm still around...

Pretty, pretty please
Don't you ever, ever feel
Like your less than
Fuckin' perfect
Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like your nothing
You're fuckin' perfect to me

You're so mean
When you talk
About yourself
You are wrong
Change the voices
In your head
Make them like you
So complicated
Look how big you'll make it
Filled with so much hatred

Such a tired game
It's enough
I've done all I can think of
Chased down all my demons
See you same

Pretty, pretty please
Don't you ever, ever feel
Like your less than
Fuckin' perfect
Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like your nothing

You're fuckin' perfect to me
The world stares while I swallow the fear
The only thing I should be drinking is an ice cold beer
So cool in lying and I tried tried
But we try too hard, it's a waste of my time
Done looking for the critics, cuz they're everywhere
They don't like my genes, they don't get my hair
Stringe ourselves and we do it all the time
Why do we do that?
Why do I do that?
Why do I do that?

Ooh, pretty pretty pretty,
Pretty pretty please don't you ever ever feel
Like you're less then, fuckin' perfect
Pretty pretty please if you ever ever feel
Like you're nothing you're fuckin' perfect, to me
You're perfect
You're perfect
Pretty, pretty please don't you ever ever feel like you're less then, fucking perfect
Pretty, pretty please if you ever ever feel like you're nothing you're fucking perfect to me

New Days !!

Hari ni agak penat la..
Bangun tidor then g smbhyg plak tngh hujan..
Tp x pa..Hari ni dapat kawan baru..haha
just wanna say thanx  kuar lepak2 chill..
And thanx jugak kawan yg meneman..
Rasa ok la weekend ada aktivity..
Dapat kuar plak ngan HOT STUFF kan...hehehe (LAWAK JA)
Apa pon thanx teman lepak2..CIK F n CIK Ei..haha
Thanx Again..Habis yang tu..Dapat call ajak lepak lagi..
Nak puas kan hati semua pihak kena pg jugak baru sampai..haha
Skrg dah lega skit..
Aku penat..Nak tido..esok just nak rest mybe..huhu

im back for before..

Mood skrg ok la skit..
kurang-kurang x menyakit hati mcm sebelum ni.uhu
Yang mana taw-taw la..
Lgpon lama mana dah aku x jadi mcm dulu..
Cover la skit jiwa ni..
Xda pikiaq problem memanjang..
Apa pon aku taw mcm mana cara aku nak handle skrg..
Just Wait For Me To Come Back!!

Ku Beli Ku Jaga-Jaga !!

Ni la Si Ramlan And Rokiah..hehe
Ramli Dah mati minggu lepas kena BUASIR..haha
Kesian Gila..Tu yang Aku Gantikan Ngan Ramlan Yg Warna Choc 2..
Tapi X pa..Harap depa Bahagia..hehee

Apabila Pengampu Menginap Di Villa

Mai x pernah kami undang..
Dah mai mulut pulak lancang..
Tala habis semua,,
x taw la aku nak ckp apa..
melawak gaya gangster ni aku x reti..
sorry..kami terpaksa x suka..

hope paham..bukan hang dah ok nnt kami pon ok..

Wednesday, 9 March 2011

Today Is The Day Their Die !!


Malam td bangun2 ja tido..tngok phone ada 3 msg..
1-Ada Confirmation Plan Aku..Tak tau la mcm mana..Macam nak kena lajak..
2-Confirmation jugak pasal payment..Demand tahap dead...
3-(paling menarik) lamaran istimewa..haha..

Dia Cakap Dia Suka Cara Aku..Aku Ja La Yang Dia Bayang Kalau Pasai Ni..haha
Aku Pon Gtaw Dia..Tak Pa Aku Try Dlu..Sebab Aku Dah Tak Ke Arah Ni Dah..

Then Dia Lawan Aku..
Beliau-Alaaaa...macam dulu-dulu tak pernah ke arah ni plak..
Aku-Ok la..i try dulu la setakat mana termampu..
Beliau-Tp jangan dok main-main macam dulu dah..
Aku-Ok la..i Try...

Tak Tau La..Macam Mana Nanti..Aku Cuba La..Nak Puaskan Hati Semua..Hope OK ja...

Sekian Untuk Hari Ini...heheh

p/s : sorry banyak lari tajuk..

Monday, 7 March 2011

The Best Cover Ever..


It's empty in the valley of your heart
The sun, it rises slowly as you walk
Away from all the fears
And all the faults you've left behind

The harvest left no food for you to eat
You cannibal, you meat-eater, you see
But I have seen the same
I know the shame in your defeat

But I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

Cause I have other things to fill my time
You take what is yours and I'll take mine
Now let me at the truth
Which will refresh my broken mind

So tie me to a post and block my ears
I can see widows and orphans through my tears
I know my call despite my faults
And despite my growing fears

But I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

So come out of your cave walking on your hands
And see the world hanging upside down
You can understand dependence
When you know the maker's land

So make your siren's call
And sing all you want
I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be

And I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

This Week Ambitions..

Hari ni aku tidoq amat lewat so bangun pon agak lewat la..
then dapat call daripada RAJA WANITA(teng tang)..
Ini Dialognya..

Raja: Wei hang makan dak g..
Aku(YTM):belum awat..
Raja: Hang tggu sat ..

Then x dan 15mnt..Dah call...

Raja: Wei Kluaq..
Aku(YTM): La sampai dah ka.

Then siap2...Pi makan cucuk2 pastu pi mee abu..hantaq nasik kat mak dia..
Then follow their ass pi beli ticket plak..baru bley pi amik kawan lamaa...heheh

lepas 2..lepak lagi..
kat situ la yang utamanya..
bangkit crita nak pi luar negara..haha
Hope x dak malasah..This week nak sampai ke sana jugak..
Aku mengidam lama dah ni..

Then balik sat lepak2 rumah dlu..Bagi makan 3 adik baru aku..Rokiah,Ramli and Leha...
Then Kluaq lagi..Minum sat +Surya UP BALIK skit..haha
Baru sampai rumah and tergerak hati nak buat entry2 kejadah ni..
Itu ja la live aku hari ni..Lepak sampai 3 kali..

Nak tau cerita pasai 3 adik baru aku ka?? heheh
Nnt next entry aku pelekat gambaq elok pnya k..

YTM - Yang Teramat Malas....

Apa pon...Thanks For Stalk...

This Is New !

I think i should start here..
Kawan-kawan saya suka stalk di sini skrg..
X mau la benda ni berhenti di tngah jalan..
Even aku ni YB (yang bersalah)...
Dari MySpace,Facebook,Twitter,Tumblr..
Aku kenai sapa yang dok stalk even tak seterok aku stalk depa..
Whatever..Sayang kawan-kawan ni..
Tp x semua masalah buleh di kongsi..
So yang mana taw2..janji beruih..

Saturday, 5 February 2011

Maafkan Saya !

Semalam ada kawan msg gtaw kenduri kat umh dia x sempat pergi..
Hari ni pon ada lagi x sempat...
Xtaw la nak hadap macam mana..
Dua2 yg dekat2..
Harap paham la..sekarang still cuti susah skit nak spend time ngan mmber ada keja lain..
Hope dapat paham..
Skarang dah x mcm dlu..Kawan2 keluar pegi mana2 pon susah cntc..
Ada yg keluar negeri pon x inform apa2..
Alih2 ada kat sana..
Apa2 pon harap dapat cntc2 balik mcm biasa..
Apa pon sorry x sempat nak pg..

Wednesday, 5 January 2011

Still Ask?? For What?

Ramai lagi dok tanya dok main band ngan depa tu lagi ka?

dah tau gagah dok tanya..

crita aku ni lebih kurang farro brother la..haha

kami blah pon ada sebab tak payah la dok tanya ulang-ulang kali..

Setakat taw sudah la..Dok interview dalam-dalam lagi wat apa..

Bukan Artis..hahaha

tak reti nak jawap dah..Gagah sungguh la..